Ewon Netbiter EC360W megújult Argos felhőfelülettel és új mobilalkalmazással

A HMS Networks jelentős frissítéseket jelentett be a terepi berendezések távoli kezelésére szolgáló Netbiter megoldásban. A felhasználói élmény javítása érdekében az új Netbiter EC360W átjáró egy teljesen megújult grafikus felhasználói felülettel rendelkezik a Netbiter Argos Cloudhoz.

Az új Ewon Netbiter EC360W „minden az egyben” átjáróként világszerte használható. Az új modell váltakozó diverzitású antennája tovább javít az adatforgalmon és jobb csatlakozást biztosít a zord alkalmazási környezetben. Ezenkívül a Netbiter Argos alkalmazás elindítása a szervizcsapatoknak küldött értesítések kezelését is forradalmasítja. Az alkalmazáson keresztül küldhető és nyugtázható push értesítésekkel a szervizcsapatok mostantól a lehető legjobban használhatják ezeket a riasztásokat a munkához.

Hogyan működik?

Az Ewon Netbiter EC360W Cellular 4G-n vagy Etherneten keresztül csatlakoztatja a terepi berendezéseket az Argos felhőhöz, megkönnyítve a zökkenőmentes adatcserét. A készülék kétantennás beállítása még a legnehezebb körülmények között is megbízható kommunikációt biztosít. A felhőplatform a weben és az új Argos mobilalkalmazáson keresztül is képes megjeleníteni az adatokat. Az új Argos mobilalkalmazással a felhasználók értesítéseket fogadhatnak és kezelhetnek. Mostantól gyorsabban és hatékonyabban reagálhatnak a riasztásokra, javítva a felügyeleti rendszer képességeit és reagálóképességét.

A berendezések széles skálájának távfelügyelete

A Netbiter EC360W átjáróval és a Netbiter Argos felhővel a felhasználók átfogó összképet nyerhetnek berendezéseik teljesítményéről és állapotáról. A megoldás lehetővé teszi a világ minden táján elterjedt terepi berendezések – áramfejlesztők, légkompresszorok, hűtők és még sok egyéb – széles skálájának távoli felügyeletét. Ideális a kritikus berendezések folyamatos teljesítményének és karbantartásának biztosítására, legyenek azok akár távoli pontokon telepítve.

Bérbeadó cégekre szabva

A Netbiter Argos megoldása tökéletesen megfelel azoknak a bérbeadó cégeknek, amelyek az energiatermeléshez használt különféle eszközöket kezelik és felügyelik. A kulcsrakész, teljes körű megoldást kínáló eszköz lehetővé teszi ezen vállalkozások számára, hogy hatékonyan kövessék nyomon és szervizeljék a számos helyen telepített, változatos eszközparkot. A Netbiter Argos ideális olyan cégek számára, amelyek eszközei állandó felügyeletet igényelnek. Maximális működési hatékonyságot és üzemidőt biztosít. Ezenkívül ez egy méretezhető, jövőbiztos megoldásnak számít, amit arra terveztek, hogy zökkenőmentesen kezelje a bővülő berendezésparkokat.

Versenyelőnyhöz vezet

James Kime, a HMS Networks Netbiter Argos termékmenedzsere a felhasználóknak nyújtott versenyelőnyt hangsúlyozta ki: „A Netbiter Argos az a megoldás, amivel a bérelt eszközflottát bővíthetjük és olyan extra szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleink számára, amire azoknak szükségük van ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak.”

További információ: www.netbiter.com