Hozd magad formába és tervezz hatékonyan a 2024-es verzióval

Gyors sikert eredményeznek az eLearning tanfolyamok

Fedezzen fel új funkciókat, kapjon tippeket a tervezéshez, dolgozzon egyszerűen és hatékonyabban: az Eplan eLearning kurzusaival a felhasználók számára a határ a
csillagos ég. A megoldásszolgáltató Eplan világszerte értékes képzési tartalmakkal áll a felhasználók rendelkezésére akár tizenhat nyelven. Különlegesség, hogy az eLearning kurzusok megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Már elérhető az Eplan Update Training 2024, ami megkönnyíti a legújabb verzióval történő első lépéseket például a blokktulajdonságok matematikai számításainak ismertetésével.

„Ha a felhasználók teljes mértékben kihasználják a szoftver erősségeit, a várható legnagyobb sikert érhetik el a projekttervezésben és – kivitelezésben is” – mondja Dr. Dusko Lukac, az Eplan szakmai oktatási vezetője.

Monheim, Németország: Az eLearning az önálló tanulás egyik formája, ami kedvező fogadtatásra talált, és egyre szélesebb körben terjed. A megoldásszolgáltató Eplan az
ügyfélközpontúság révén 2020 óta jelentős beruházásokat hajtott végre ezen a területen, és számos e-learning tanfolyamot tett elérhetővé a www.eplan.com oldalon.
Az Eplan szakmai oktatásért felelős vezetője, Dr. Dusko Lukac véleménye szerint „Célunk, hogy felhasználóink a lehető leghatékonyabban dolgozhassanak az Eplan
szoftverrel. Az eLearning formátumú tréningekkel a szoftver újdonságait mutatjuk be. Tapasztalataink szerint, amikor a felhasználók teljes mértékben kihasználják a szoftver erősségeit, nagyobb sikereket érnek el a projekttervezésben és -kivitelezésben is.”

Az Eplan Platform 2024 új eLearning kurzusaival számos területet ismerhetnek meg a felhasználók, többek között az új matematikai számításokat.

Az új Eplan Platform 2024 formába hoz

A 2023 szeptembere óta elérhető Eplan Platform 2024 kapcsán a felhasználók körében nagy az igény arra, hogy közelebbről is megismerkedjenek az új funkciókkal. Az új, 18 különálló modulból álló „Eplan Update Training 2024” eLearning kurzus értékes támogatást nyújt a kulcsfontosságú innovációkhoz – például az Eplan
blokktulajdonságaira vonatkozó matematikai számításokhoz. Ezek statisztikai összehasonlítások elvégzését vagy a megfelelő védőeszköz meghatározását teszik
lehetővé, hogy csak két példát említsünk. A 2024-es verzió jelenlegi eLearning moduljai az Eplan Platform egyéb témáival is foglalkoznak, az alábbi hat témakörre bontva:

Felhasználói felület (egyszerűbb használat)

· Blokktulajdonságok (összetett számítások)
· Sorkapcsok (optimalizált sorkapocs szerkesztő)
· PLC (a szimbolikus címek továbbfejlesztése)
· Eplan Platform (optimalizálások az új verzióban)
· Eplan Pro Panel (a teljes tömeg kiszámítása kapcsolószekrényekhez, navigációs kockához és egyebekhez


Az új navigációs kocka csak egy a sok témakör közül, amikkel az Eplan Pro Panel legújabb verziójához tartozó eLearning tanfolyam foglalkozik.

Formázás mindössze 45 perc alatt

Hogyan néznek ki az eLearning kurzusok? Az elején egy bevezető ismerteti az új funkciókat. Ezután részletesen kidolgozott tartalom áll a felhasználók rendelkezésére.
Minden eLearning kurzus végén egy rövid kvíz teszteli, hogy a résztvevők elsajátították-e az ismereteket. Ami az időt illeti, a felhasználónak átlagosan 30-45
percet kell rászánnia egy-egy modulra, hogy az adott témával kapcsolatos ismereteiket kibővítsék.

Nemzetközi szabványok figyelembe vétele

Időközben körülbelül 1500 eLearning kurzus vált elérhetővé akár 16 – például japán és kínai – nyelven. A nemzetközi szabványokhoz szabott, rövid, interaktív oktatómodulok gyors, saját ütemű tanulást biztosítanak a felhasználók számára szerte a világon. Az előfizetéses ügyfelek, valamint az oktatási területen (EPLAN Education) dolgozó tanárok és diákok számára ingyenes a hozzáférés. A felhasználók egyszerűen bejelentkeznek a www.eplan.com webhelyre és máris nekifoghatnak a megfelelő eLearning tanfolyamnak, hogy elsajátítsák az új funkciókat a hatékonyabb tervezés érdekében.