A Seco marófejek sokoldalúsága csökkenti a szerszámkészlettel kapcsolatos költségeket

 Azok a gyártók, akik sokoldalú és pontos megmunkálás mellett a szerszámkészletek költségeinek csökkentését is szeretnék elérni, kombinálhatják a Seco Turbo 16 sarokmarófejeket a Kukorica Turbo 16 marófejekkel. Mindkét sorozat nagy anyagleválasztási arányt kínál acél, korrózióálló acél, öntöttvas, színes fémek, szuperötvözetek és titán esetén is. A lapkákon található szkennelhető adatmátrixcímkék a termékről és a gyártási sorozatról tárolnak információkat, amelyek leolvashatók az új Seco Assistant alkalmazás segítségével.

 

Turbo 16 sarokmarófejek: Optimalizált geometria és fenntartható anyagok

A sokoldalú Turbo 16 sarokmarófejek kiemelkedő eredményeket és biztonságos munkafolyamatot biztosítanak, mindezt kivételes lejtősmarási képességgel. Az optimalizált lapkaülék szögek javítják a vágást és kiváló felületi minőséget biztosítanak. A nagy spirálszöggel rendelkező marók biztosítják a munkadarabba való simább be- és kilépést, valamint a forgács hatékony eltávolítását. Az alacsonyabb forgácsolóerő csökkenti az energiafogyasztást, a szerszám kopását és a zajszintet. „Ezekkel a szerszámokkal a gyártók gyakorlatilag bármilyen anyag esetén képesek hatékony gyártási folyamatot elérni, valamint növelni a megmunkálási teljesítményt” – mondta Michael Davies, sarokmarásért felelős globális termékmenedzser. A
környezetbarát kialakítás a korrózióálló és nikkelbevonat-mentes acélnak köszönhető.

 

Kukorica Turbo 16 marófejek: Intenzívebb anyageltávolítás és simább vágás

A következő generációs Kukorica Turbo 16 marófejek ötvözik a csúcsteljesítményt az egyszerű használattal. A kiváló anyagleválasztási arány (MRR) és a megnövelt szerszámélettartam érdekében ezek a szerszámok a Seco termékeire jellemző lapkaminőségek és geometriák széles választékát kínálják. A nagyobb fogásoknak és nagyobb előtolási értékeknek köszönhetően a gyártási ciklusok ideje csökken, a gyártási folyamat felgyorsul, az optimalizált hűtőfolyadék-csatornák, hornyok és vágóélek pedig biztosítják a stabil megmunkálást és az optimális forgácsképződést. A Kukorica Turbo 16 biztosítja, hogy a mellső és a spirális lapkák ne keveredjenek össze nagy rádiuszok használatakor. A nikkelbevonatok PVD-vel való helyettesítése növeli a fenntarthatóságot. „Ezek a jellemzők simább vágást, hosszabb szerszámélettartamot, valamint biztonságos és egyben gyorsabb gyártási folyamatot biztosítanak. A Kukorica Turbo 16 kevesebb lapkát használ, mint a vele egyenértékű szerszámok, amelyek ugyanazt az anyagleválasztási arányt biztosítják” – mondta Benocht Patriarca, kukorica marásért felelős nemzetközi termékmenedzser.

Turbo 16 Square Shoulder And Helical Milling Cutter

A svédországi Fagersta városában alapított és immár több mint 75 országban jelen lévő Seco Tools a fémforgácsolási megoldások vezető globális szolgáltatója a váltólapkás marás, a tömörkeményfém marás, az esztergálás, a furatkészítés, a menetvágás és a szerszámbefogók területén. A Seco Tools a megmunkálási üzletágban tevékenykedő emberekkel foglalkozó, több mint 80 éve működő vállalatként kiválóságra törekszik a teljes gyártási folyamat során, biztosítva a nagy pontosságú megmunkálást és a kiváló minőségű eredményt. 

 

 

www.secotools.com