A Seco Machine Monitoring maximalizálja a gyártási hatékonyságot

A gyártóknak folyamatosan mérniük és számszerűsíteniük kell a termelékenységet csökkentő tényezőket, hogy optimalizálják a gyártás hatékonyságát. A Seco Machine Monitoring biztosítja számukra azokat az adatközpontú információkat, amelyek nemcsak a termelési hatékonyság kezeléséhez szükségesek, hanem a termelékenység és a termékminőség növeléséhez is.
A Seco Machine Monitoring megoldásai valós időben és távolról végzik a gyártási adatok folyamatos mintavételét, így teljes képet adnak arról, hogy mi történik a gyártósoron és azon túl. Ezek a betekintések részletes képet adnak a napi tevékenységekről és riasztással jeleznek a helyszíni válaszlépések megtétele érdekében, vagy távoli értesítést adnak a termelés szempontjából kritikus mérőszámokról.

A szűk keresztmetszetek megszüntetése és a berendezések általános hatékonyságának növelése

Az összes felügyelt és felügyelet nélküli műszakban végzett megmunkálási műveletek részletes áttekintése megkönnyíti a gyártók számára a berendezések általános hatékonyságának nyomon követését és folyamatos fejlesztéseket tesz lehetővé a jobb tervezés, ütemezés és kommunikáció érdekében. Ezek az adatközpontú betekintések feltárják a termelési problémák valódi kiváltó okait, amelyek akadályozzák a munkafolyamatok optimalizálását.

 

Költséghatékony és a létesítmény egészére kiterjedő adatgyűjtés

Ha a gyártó a valós idejű gyártási adatokhoz korlátozottan fér hozzá, az az egyéni alkalmazásokkal, gépekkel, cellákkal és a teljes gyártási munkafolyamattal kapcsolatos reakcióidőt is lassítja. Az alacsony üzembe helyezési költségű Seco Machine Monitoring adatközpontú, intelligens gyártási technológiára épülő, továbbfejlesztett kommunikációt biztosít a gyártósor és a felsővezetés között.

A valós idejű kijelzőkön színkódolt mérőszámok biztosítják a gyártók számára a hatékonyság növeléséhez szükséges információkat. Az alkalmazottak könnyedén hozzáadhatják észrevételeiket és megfigyeléseiket, kategorizálhatják a gépek állásidejét és segíthetnek a problémák körülményeinek tisztázásában. Ezek a kategóriaelső szervizmegoldások korszerű szoftverszolgáltatók és technológiai partnerek exkluzív hálózatával való partneri együttműködéseknek köszönhetően jöttek létre, mint amilyen a Machine Metrics.

Megoldások valós problémákra

Az olyan adatgyűjtési megoldásokon túl, amelyek csupán a gyártási folyamatokból gyűjtenek adatokat, a Seco további megoldások széles választékát kínálja ügyfelei számára. A Seco minden, a gyártás hatékonyságát korlátozó kihívás esetén több évtizedes gyártáskezelési szakértelmén keresztül szerzett sokrétű tapasztalataiból merít, hogy az ügyfelekkel együttműködve hozzon létre megoldásokat. Habár az adatok és elemzések már önmagukban is értékesek a gyártók számára, ezek az eszközök még hasznosabbnak bizonyulnak a Seco támogatási lehetőségeinek szélesebb választékával együtt, amelyek a munkavállalók műszaki oktatásától a szerszámhasználat optimalizálásáig mindenre megoldást nyújtanak. Mi tehát nagyban gondolkodunk, ami – az ügyfelekkel való partnerségen keresztül fenntartott folyamatos fejlesztések révén – elősegíti az együttműködést és a gépek kapacitásának teljes körű megértését.

 

 www.secotools.com