A legfrissebb hírek a Mouser Electronics vállalattól

A Mouser Electronics, Inc. elektronikai tervezőmérnökök és beszerzők részére a gyártó partnereitől 100 %-ban igazoltan eredeti termékek beszállítására összpontosít. A Mouser minden hónapban új termékek százait vezeti be, és a mérnökök számára a legújabb termékek, technológiák és erőforrások leszállításával támogatja az innovációt.

  • Új termék – Laird Connectivity FlexPIFA 6E wifi három sávos antenna

A FlexPIFA 6E antenna a Laird Connectivity vállalattól mind a három wifi sávot támogatja, amivel biztosítja a mérnököknek a legújabb, azonnali használatra kész antennacserét a régi wifi rendszerekhez és az újabban terjedő wifi 6E (802.11ax) alkalmazásokhoz. A sűrű ipari, egészségügyi, és Internet of Things (IoT) eszközökhöz és rendszerekhez való egyszerű integrációhoz tervezett antenna méretei mindössze 16 mm × 36 mm × 2,5 mm.

  • Új műszaki erőforrás – Új egy érpáras Ethernet-megoldások oldal az Analog Devices, a Würth Elektronik és a HARTING vállalatoktól

egy érpáras Ethernet (SPE) technológia nagy teljesítményű adatátvitelt és energiaátvitelt biztosít terepi végrehajtó, működtető eszközök és érzékelők számára egyetlen érpár felhasználásával. Az új SPE megoldások oldal értékes tartalmat nyújt, többek között műszaki cikket, videót és webináriumot, amely betekintést nyújt Ethernet-kapcsolat legtávolabbi pontokig való eljuttatásába. A weboldal időszerű termékadatokat is nyújt az Analog Devices, Inc., Würth Elektronik, és HARTING vállalatok által kínált 10BASE-T1L SPE megoldásokhoz.

  • Új termék – Már szállítjuk az Espressif vállalat ESP32-S2 MINI wifi moduljait

A 802.11 b/g/n wifi ESP32-S2 MINI modulok – az Espressif Systems gyárából – 4MB külső SPI flash-memóriát tartalmaznak és PCB vagy IPEX antennával szállíthatók. Ideális megoldást jelentenek az Internet of Things (IoT), a viselhető elektronikai eszközök és az intelligens otthoni alkalmazások esetében. Mindkét antennaopcióhoz rendelkezésre állnak fejlesztőkészletek.

  • Új termék – Flex Gecko Wireless SoC-k a Silicon Labs vállalattól GHz-es sáv alatti IoT alkalmazásokhoz

A Silicon Labs EFR32FG23 SoC-i megnövelik a hatótávolságot és az energiahatékonyságot a több protokollos, GHz-es sáv alatti összeköttetéseknél számos akkumulátoros üzemű Industrial Internet of Things (IIoT), intelligens városi, valamint épület- és lakásautomatizálási alkalmazásokhoz. A fejlesztés és a prototípuselőállítás megkönnyítése érdekében ezeket fejlesztőeszközök sora támogatja, többek között a Silicon Labs FG23 868MHz-915MHz +14dBm fejlesztőkészlete.