Masszív, kompakt, biztonságos

USi®-biztonsági ultrahangos rendszer 3 PL d kategóriához

Ahol emberek és gépek kerülnek interakcióba, ott mindenhol megbízható védelemre van szükség. Az USi®-biztonsági rendszer az ultrahangos érzékelők konstrukciós robusztusságán és megbízhatóságán alapuló védelmet garantál. A tényleges érzékelő komponens a vezérlő interfésztől történő elválasztása rendkívül kompakt kialakítást tesz lehetővé. A műszer ezáltal nagyon szűk helyekre is könnyen telepíthető.

Biztonságos ultrahangos érzékelőrendszer kifejezetten elliptikus hangsugárral az optimális területfigyeléshez

A biztonsági területeken való hozzáférés-védelem mellett az USi®-safety rendszer rugalmas megoldásokat kínál olyan autonóm egységek számára, mint a robotok és az önvezető szállítórendszerek. Ez az egyetlen ultrahangos rendszer, amely az EN ISO 13849 3 PL d kategória szerinti biztonsági engedéllyel rendelkezik.

Az USi-safety rendszer rugalmasan integrálható az AGV-kbe

Az USi-safety rendszer ultrahangos jelátalakítói az IP69K védelmi fokozat követelményeinek is megfelelnek, kültéri használatra alkalmasak, ezenkívül a nagynyomású tisztításnak is ellenállnak. Az ultrahangos jelátalakítók hangnyalábjai elliptikus keresztmetszetűek, ami különösen nagy érzékelési tartományt tesz lehetővé. A biztonsági architektúra folyamatos kétcsatornás elektronikára épül, hibabiztos kimenetekkel és két egymást figyelő mikrokontrollerrel. Egy vezérlő interfészhez két érzékelő egység csatlakoztatható.

Az USi-safety rendszer két független csatornát tartalmaz, amelyek mindegyike megfelel az EN ISO 13849 3 PL d kategóriának.