Akár tizenötezer forintot is fizet a Goodyear azoknak az autósoknak, akik téli vagy négy évszakos gumit vesznek

A Goodyear kampányt indított, amelynek keretében akár 15 ezer forint készpénz-visszatérítéssel jutalmazzák a téli vagy négy évszakos gumiabroncsok vásárlását. Az ajánlatban különböző típusú és méretű gumiabroncsok szerepelnek, így minden autós számára nyitva áll, függetlenül attól, hogy személyautóval, terepjáróval vagy teherautóval közlekedik. Az akció 2022. december végéig tart.

Ahhoz, hogy részt vegyen ebben a különleges akcióban, 3 egyszerű lépést kell követnie:

  1. Lépjen be a www.goodyear.hu weboldalra, és keressen egy önnek megfelelő kereskedést.
  2. Vásároljon 4 promóciós gumiabroncsot. Az akció a Goodyear téli és négy évszakos gumiabroncsaira vonatkozik 15 és 22 col közötti méretekben.
  3. Regisztrálja a vásárlási bizonylatot a Goodyear promotion 2022 weboldalon található űrlap segítségével. Az ellenőrzést követően készpénz-visszatérítésre jogosító igazolást kap.

Csak olyan vásárlást igazoló bizonylatok (pl. nyugta vagy áfás számla) regisztrálhatók, amelyeken fel van tüntetve a gumiabroncs márkája és mérete. Azokat a vásárlási bizonylatokat, amelyek nem támogatott gumiabroncsra szólnak, nem áll módunkban elfogadni. Ezenkívül a vásárlást igazoló bizonylatnak tartalmaznia kell egy külön elemet, amely igazolja a gumiabroncsok felszerelését.

Az akció 2022. december 31-ig tart. A kampány szabályzata és részletei az alábbi weboldalon érhetők el: Goodyear promotion 2022.

Az akciós ajánlat vonatkozik például a Goodyear egyik zászlóshajó-termékére, a Vector 4Seasons Gen-3 négy évszakos gumiabroncsokra. A Goodyear volt az első gyártó, amely bevezetett egy olyan négy évszakos modellt, amely megkapta a „Három hegycsúcs és hópehely” (3PMSF) tanúsítványt – ez a téli gumiabroncsoknál használt minősítés garantálja, hogy az abroncs megfelel a szigorú biztonsági és megbízhatósági előírásoknak havas körülmények között. Ezt igazolja a Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 gumiabroncs számos győzelme is elismert magazinok – például az Auto Bild – tesztjein.

A szezonális gumiabroncsok vásárlása iránt érdeklődő autósok – például azok, akik hosszabb távolságokat tesznek meg és különböző minőségű utakon közlekednek – az akciós ajánlatban megtalálják az UltraGrip Performance+ téli gumiabroncsokat, amelyek a Goodyear által alkalmazott két kulcsfontosságú technológiának köszönhetően garantálják a biztonságos közlekedést nedves, száraz és téli utakon. Alkalmazott a technológiák

  • Traction Protect – egy új gyantát tartalmaz, amely a gumiabroncsoknak nagyobb deformálódási és eredeti formájukba való visszatérési képességet biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy a fékerő jobban átalakuljon tapadássá. 
  • Winter Grip – új gumikeveréket használ, amely alacsonyabb hőmérsékleten jobb rugalmasságot biztosít a futófelületnek, növelve a tapadást havas és jeges úton.

 

http://news.goodyear.eu