Dinamikusan bővül a Salarify partneri köre

 a BISZ Zrt. és az SAP után most a Kulcs-Soft Nyrt-vel kezdi együttműködését a Swipe Technologies Kft. A közös munka fókusza: a digitalizáció és az innováció előrelendítése a HR és a bérszámfejtés területén.  2023 év elejétől a Kulcs-Bér programot használó vállalatok is biztosíthatják dolgozóik számára a rugalmas bérhozzáférést, valamint számukra a munkáltatói jövedelemigazolások kiállítása is teljesen digitálissá és önkiszolgálóvá válik.

Nap mint nap dolgozunk, miért kell mégis egy hónapot várnunk arra, hogy az általunk végzett munka ellenértékét kézhez kapjuk?

– teszi fel a kérdést a Swipe csapata. A Salarify Pay platform lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy az applikáción belül egyetlen kattintással hozzáférhessenek a már ledolgozott, de még ki nem fizetett bérükhöz. Mindezt a vállalat HR és bérszámfejtő kollégáira nehezedő extra adminisztrációs terhek nélkül. 

Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Nyrt. vezérigazgatója kifejtette: “A két vállalat együttműködésének köszönhetően a Kulcs-Bér programot használó munkáltatók a Salarify Pay platformot használva ledolgozott bérhozzáférést tudnak kínálni munkavállalóiknak. Ezzel csökkenthetik a fluktuációt, erősíthetik megtartási stratégiájukat és a munkáltatói márkát.”

A Salarify Pay a fizetéseket dinamikus egyenlegként kezeli, amelyet a munkavállalók akár napi szinten használhatnak, egy rugalmas és teljesen személyre szabható bérfizetési megoldásként. Mindez a Swipe által kialakított bérszámfejtési és banki rendszerintegrációs interfészekkel válik lehetővé.

A Swipe Technologies Verify termékét használva pedig a Kulcs-Soft ügyfelek válláról lekerül a jövedelemigazolással kapcsolatos adminisztráció és papírmunka terhe. A Verify egy egyszerűen kezelhető, önkiszolgáló platform, amin keresztül a dolgozók mindössze néhány kattintással megoszthatják munkáltatói jövedelemigazolásukat az általuk választott bankkal – tehetik mindezt másodpercek alatt.

A Swipe a rugalmas bérhozzáférési (Earned Wage Access) megoldások vezető szolgáltatója Magyarországon. A cég dinamikusan növekszik, idén elkezdte terjeszkedését Európában, elsőként Olaszországban teszi elérhetővé termékeit. Radák Bence, a Swipe Technologies Kft. ügyvezetője elmondta: 

“A Kulcs Soft hazánk egyik IT sikertörténete és a bérszámfejtési piacon kikerülhetetlen szereplő. Megtisztelő számunkra együtt dolgozni velük és további hazai munkavállalókat elérni.” 

 

https://www.kulcs-soft.hu/