NAGYOBB, ZÖLDEBB, JOBB: újra itt norelem THE BIG GREEN BOOK katalógusa, a 2022 kiadás, több mint 70 000 gépépítő elemmel

A mérnökök már kézbe vehetik norelem ikonikus mérnöki katalógusának, a THE BIG GREEN BOOK-nak a legújabb kiadását. A 2022-es kiadás több mint 10 000-rel több gépelemet tartalmaz, mint az előző kiadás összesen tehát több mint 70 000 szabványos gépelemet.

Arra tervezték, hogy segítse a mérnököket a szükséges gépelemek gyors és egyszerű felkutatásában; ez a THE BIG GREEN BOOK második olyan kiadása, mely két kötetre van bontva. norelem gondoskodott arról, hogy a 2022-es kiadás nyomdai folyamatát fenntarthatóbbá tegye egy olyan innovatív módszerrel, amely a művelet során a hő- és energiatechnikát kombinálja, így akár 52%-kal csökkenthető a CO2-kibocsátás. Ennek eredményeként a 2022-es lett az eddigi legzöldebb kiadás. A két kötet több mint 2 700 oldalból áll, felsorolva az adatokat, az összetevőket és az útmutatókat.

«A tervezőmérnökök szerte a világon felbecsülhetetlen értékű referencia-kalauznak tekintik a THE BIG GREEN BOOK-ot – jelentette ki Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója. – norelemnél a mottónk a » Találd meg. Szerezd meg. Csináld. «. Ennek kulcsfontosságú része a termékkatalógusunk, amely megkönnyíti a mérnökök számára a szükséges termékek gyors beazonosítását.»

«A 2020-as kiadás volt az első alkalom, hogy a katalógust két részre bontottuk. Mivel a frissített verzió több mint 10 000-rel több egyedi alkatrészt tartalmaz, természetes volt, hogy megismételjük ezt a lépést. Tudjuk, hogy a THE BIG GREEN BOOK idei kiadása az eddigi legrészletesebb verziónk, és biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fog ügyfeleinknek a mindennapi kihívások leküzdésében.»

A 2022-es kiadásban új 10 000 új termék között vannak új acél tájoló kúpok és pozícionáló perselyek a központosító egységek számára, amelyek innovatív módon tájolják és rögzítik a munkadarabokat, valamint lehetővé teszik a 0,003 mm-nél kisebb ismétlési pontosság elérését is.

A könyv ugyancsak bemutatja norelem pneumatikus hengereinek kínálatát is, melyek számos célra alkalmazhatók, valamint az új fejlesztésű szánvezetőket, amelyek vízszintes és függőleges pozicionálást és mozgást tesznek lehetővé.

A 2022-es kiadás ezenkívül egy teljesen új termékkategóriát is tartalmaz «norelem vezérlők» néven, amely a vezérléshez és szabályozáshoz szükséges elektromechanikus szabványos alkatrészeket sorolja fel.

A THE BIG GREEN BOOK 2022-es kiadása nyomtatott változatban olvasható vagy PDF formátumban tölthető le.

https://norelem.hu/hu/chooseBookPage

 www.norelem.hu